Следвайте Гласове в ТелеграмРуският президент Владимир Путин отправи традиционното си новогодишно

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРуският президент Владимир Путин отправи традиционното си новогодишно
Коментари Харесай

Путин за Нова година: Няма сила, която да ни накара да загубим паметта и вярата си

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Руският президент Владимир Путин насочи обичайното си новогодишно одобрение от Кремъл. Първите, които го видяха, бяха жителите на Камчатка и Чукотка, където Новата година към този момент настъпи (часовата разлика с Москва е плюс девет часа). Държавният глава означи, че през 2023 година Русия твърдо е отстоявала своите ползи и сигурност. Той посочи, че страната би трябвало да върви напред и да гради бъдещето.

" През отиващата си година работихме интензивно и направихме доста, гордеехме се с общите достижения, радвахме се на триумфите и твърдо отстоявахме националните ползи, нашата независимост и сигурност, нашите полезности, които бяха и остават за нас неприкосновена опора ", сподели Путин.

Основното нещо, което сплотява и сплотява руснаците, съгласно президента, е ориста на Отечеството и дълбокото схващане на най-висшето значение на историческия стадий, през който минава Русия.

" Ние остро, ясно осъзнаваме какъв брой много зависи от нас самите, от нашето въодушевление за най-хубавото, от желанието ни да се поддържаме взаимно на думи и на дело. Работата за общото богатство е обединила обществото. Ние сме обединени в мислите си, в труда и в борбата, в делнични и празнични дни. Показвайки най-важните черти на народа на Русия: взаимност, състрадание, непреклонност ", съобщи президентът.

Той се обърна и към военнослужещите, които вземат участие в специфичната военна интервенция в Украйна, като означи, че цялата страна се гордее с тях и се възхищава на смелостта им. А самите бойци, сигурен е президентът, усещат любовта на своите близки и другари, както и мощната, откровена поддръжка на цялата нация - милиони руснаци.

Президентът добави, че няма мощ, която да раздели руснаците, да ни накара да загубим паметта (за историята) и вярата на дедите и да спре развиването на страната.

В умозаключение президентът обърна внимание на обстоятелството, че идната 2024 година е оповестена за Година на фамилията, и пожела на всички съветски фамилии всичко най-хубаво. Той изрази убеденост, че многонационалният съветски народ ще обезпечи устойчивото развиване на Отечеството, благосъстоянието на своите жители и ще стане още по-силен.
" Това е най-надеждният залог за бъдещето на Русия ", заключи той.

Източници: ТАСС, Риа Новости

 

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР